Alla inlägg den 7 september 2009

Av Obama Johansson - 7 september 2009 15:41

När man skickar signaler skall dom vara tydliga som borgeligheten uttrycker sig. Var sak på sin plats. En inblick i en tidlös omvårdnad kanske en del tycker

Av Obama Johansson - 7 september 2009 13:54

Nu har jag varit utan hjärtmedisin i sju dagar .

Tre gånger har jag obama skrivit och sökt hjälp om stt bli inskriven hos social eller biståndsavdelningen igen sedanjag blev avskriven, minna ansöknings brev finns till påseende på bloggen. Om jag hört ifrån någon eller fått brev , rent ut sagt inte ett jävla dugg. Hur kan biståndsarbetarna ta SÅ "lett" på sitt uppdrag att hjälpa socialfallen att dom tömmar varje dag på rättssäkerheten och då menar jag obama FLERA gånger om dagen.  mitt hemland har nämligen ratifiserat Förenta Nationernas Förbunds direktiv om att  Demokrati skall råda såsom menskliga fri och rättigheter, med det menas inte att social och biståndsarbetare har FRIheten att behandla socialfallen som dom vill utan attsocialfallen skall bemötas respektfult och med den värdegrund hela värden föreskrivs att handla efter.Kanske något för birgitta nordin, sune guttman,

christins östling, frida vendel, marika löfman, voukko segerström"du som är svensk vet väl hur det här fungerar"  att ta efter.

Jag har sökt hjälp hos socialjouren tre dar i rad deras behandling av socialfallen med deras syn på värdighet finns att läsa i tidigare innlägg.

 Cansermedisinen som jag fik ärva efter en död fru går skapligtatt dricka, makaronerna har funkat .Medisinerna för mitt hjärta går tydligen att vara utan åkså det stramar ibland i hjärta det är det ända så det ska nog gå bra till den artonde hoppas jag. annars slutar jag att blogga!

mvh

obama

ps.ennu ingen el?







Ovido - Quiz & Flashcards