Alla inlägg den 4 september 2009

Av Obama Johansson - 4 september 2009 14:43

I dag när jag obama var ute i centrala Huddinge träffade jag en gammal vän hans fru dog i canser för något år sedan , han drog sig till mines att han hade en kartong med någon slags näringsdryck som frun hade fått inan hon dog . är man hungrig får man inte vara finkänslig och rynka på näsan utan äta vad som bjuds så för en stund sedan var jag hem till honom och hämtade enkartong som han inte hade kastat gratis är fint. visserligen var sista förbrukningsdagen för ett år sedan men nöden har ingen lag och det som inte dödar en stärker en. så nu mina kära biståndsarbetare och socialarbetare birgitta nordin,   christina östling ,sune guttman och frida vendel ska jag väl klara mig några dagar till desutom fick jag ett paket 3minuters makaroner samt en flaska T sprit till mitt campingkök så nu blir det både makaroner och medicinsk canserdryck visserligen lite gammal men men......

mvh

obama

ps.ennu ingen el, men lite mat nu fattas bara medicinendet har jugått utan i tre dar det bör vel gå några dagar till.....?

Av Obama Johansson - 4 september 2009 13:57

I Tisdags var det en dam påsocialjouren hon kunde inte hjälpa mig med varken mat medicin eller fotogen till gaskammaren för hon var ensam.

i Onsdags var det socionom sune guttman som bemanade socialjouren han var åkså ensam men kunde inte hjälpa mig med mat eller fotogen till gaskammaren men det berodde inte på att han var ensam utan sune guttman hade inte mandat att hjälpa ett socialfall i nöd ? medicin är dyr ??

i Torsdags gick jag obama dit igen på uppmaning av min gode vän Polismannen treffade frida vendel titel okänd hon var inte ensam men trotts det kunde hon inte hjälpa mig med varken medicin , mat eller fotogen till gaskammaren.Hennes motivering var att hon tittat i datan och för några månader sedan hade jag obama ett överskott på 2000kr attden felräkningen var gjord av birgitta nordin som enligt egen utsaga älskar att jobba med pengar var inte relevant för mitt liv och hälsa, så frida vendel tackade för besöket och önskade mig lycka till.

mvh

obama

ps.ennu ingen el, dessutom numera ingen mat ingen medicin eller fotogen till gaskammaren. 




Ovido - Quiz & Flashcards